Better later than never: искам да благодаря на вси4ки проекторци, които по някакъв на4ин по4етоха това скромно мероприятие, което завърши при резултата 18:2 за нашите :) и най-ве4е на вси4ки, които подкрепяха яко, било с изказвания, коментари, изпратени отзиви, било с погледи и добри думи. Благодаря ви!
Радвам се, 4е видях доста от вас (нас) и в "Кривото", където успяхме да пийнем по едно съгревающо за отскок, падането се о4аква утре ве4ер, петък, след 19 на познатото за някои гости място. Координатор на партито е Цвети, моля всеки да се 4увства поканен и за подробности да се свърже с нея; тя знае адреса и организира посещението :).
οна4е самата защита мина по следния на4ин:
редовните 4етения, резенциите на Ангел и Здравко бяха по моя преценка пове4е от положителни, коментари от Юлето и Михаил Бушев от οнститута По физика на Твърдото тяло и крити4ен коментар от Витан Стефанов. Аз се опитах да отговоря на вси4ко по адекватен на4ин, ли4но аз не съм напълно доволен но от4итам и моите усилия като по4ти приемливи. Около 4ас и половина.
Лили, за съжаление не приеха да про4етат твоя отзив, защото не бил подписан в оригинал. Sorry за усилията и времето, не знам дали при това положение ще го приемат да се приложи в документацията.
… the answer is, in essence, that during this century of science’s greatest achievements, most physicists and philosophers have given up on the idea that the purpose of science is to discover how the world really is. Instead they want to regard it as a mere instrument for making predictions and achieving pragmatic goals.
www.sofiafilm.com