Topic: Въпрос за водене на курсове

οзвинявам се много на Проектория-обществото за меркантилния въпрос, но все пак във вас ми е надеждата: понеже в учебния ми план е записано, че трябва да водя лекционен курс, а научния ми ръководител хал-хабер си няма от тая работа, някой ще ми обясни ли що за чудо е това- спецсеминар ли е, или какво? ο пак моля за извинение- едвам в началото на предпоследната си година съм, почти като заек на заколение...;)

"Those thoughts are truth which guide us to beneficial interaction with sensible particulars as they occur, whether they copy these in advance or not." (William James)

Re: Въпрос за водене на курсове

ти просто го подсети научния си ръководител да ти даде някой и друг семинарен час - спецкурсове, СοДове или от редовните няма значение.

Re: Въпрос за водене на курсове

Всъщност семинарните ми занятия са писани отделно. Значи може би трябва да водя някой час от негов спецкурс? да де, знам, че в нашата катедра нещата са фриволни, но все пак искам с нещо да защитя "честта на пагона".

"Those thoughts are truth which guide us to beneficial interaction with sensible particulars as they occur, whether they copy these in advance or not." (William James)