Topic: Проектория на две години

Ако паметта ми служи добре, би трябвало в близките седмици Проектория да навърши две години. Моля, Юнуз, Васко и Ясен да кажат кога е точно рожденния ден на сайта.

Filled around inquiry,
centered wisdom in the middle,
my I and Idea thinking together

Re: Проектория на две години

Ако си спомням добре, форумът тук започна преди две години, да. В началото на октомври 2004г. От няколко месеца беше създаден домейнът, имаше ги вече и личните страници на двама ни с Юнуз.
"Проектория" има и по-стара интернет-история, когато се помещаваше в "projectoria.search.bg". Но развитието на сайта стана тук.

Юнуз може да каже по-точно коя е датата, но мисля, че 10-ти или 11-ти октомври може да се приеме за официалния старт на "Проектория".

Веселин, благодаря за напомнянето!
Честито! :)

На 4-ти октомври са първите регистрации в този форум. Обявявам този ден за рожден :-)

значи ще ни водиш на сладкарница :))

Кога и къде?
Защото си струва:)

Заповядайте утре от 7:30 и нататък на почерпка в Living Room. Това се намира на края на парка Заимов откъм канала, съвсем до театър София, от страната на бул. Янко Сакъзов.

Тази карта може да ви ориентира.

много е симпатично мястото, така че се ориентирайте :)

Мисля, че е добър повод за тези, които искат да се видят (запознаят) с екипа и участниците, да наминат.

9

Честит Рожден Ден!

Всичко добро и  много творческо дръзновение!

Поздравления за Проектория и нейните автори. Поздравления и за пра-авторите на Проектория (споменатата от  Yasen пред-история на Проектория).

Filled around inquiry,
centered wisdom in the middle,
my I and Idea thinking together

За началната инициатива на Проекория (и въобще за осъществяването на тази идея) трябва да се благодари на yunuz и yasen.

Поздрави и от мен. Получи се.

Confusion will be my epitaph.

да, получи се:) - благодаря на yunuz за почерпката, макар че ако беше казал, че ще черпи толкова щедро, някои нямаше да пият толкова вино, други пък нямаше да пропуснат и т.н....:))

Всъщност Васил измами всички и плати сметката :-)

абе догодина ше се разправяме пак :)