Здравейте, HollyGolightly!
Първоначално като прочетох за откритието Ви по-горе се позачудих дали това не съм аз (или ако не аз, поне някой е съществуващ в някакво отдалечено минало, но не е) но после изглежда да съм решил, че не съвсем не съм, за да пиша този "бърз отговор". "Бърз отговор" е добра дефиниция, пред-оставена наготово от скелета на Форума, който също може да наричаме условно "временен динозавърски скелет" в сравнение с който нашите променливи обуквени скелетчета са като детски играчки. Тази дефиниция е видна черно на бяло леко горе вляво, когато решите да дадете бърз отговор, но ако решите да отговаряте по-бавно, се оказва, че вече това е редактиране, което си е чиста проба илюзорна апрехензия на буквите. Слепите в този случай са леко дискриминирани да осъзнаят това, както го осъзнават далтонистите, но ако не са и напълно глухи и има някакво подкрепящо понятие, бедата не е чак толкова голяма. Както се казва: "Баба Марта бързала, мартенички, вързала, та да не бъдем "болни и мъртви"...но продължи ли се по темата, ще се свършват кавичките и ще се наложи да изписваме маймунското "А", по онзи стар маймунски начин, а философите няма да могат да правят толкова добре аутопсия на свещениците, както това обмисляме с Methodius.
Въпросът, обаче е, като как Вие планувате Проектория като замисъл? А като "свободен изказ" и дискусия? οли още не планувате нищо???
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Още повече, че се "поизплаших" от констатацията, че специално тази ЕοМ (електронно-изчислителна машина, наричана предимно "компютър") пред която попаднах случайно в момента и която ме е държала като активен потребител, по всяка вероятност, при положение, че е била изключена от доста време насам. Навярно съм забравил да изляза от Проектория, а съм излязъл някъде чрез другаде отдругаде, но е възможно онзиднешната ЕοМ, която ме бе използвала от съвсем друго местоположение, наречено накратко КА-74, да ме е зарязало умишлено активизиран, при положение, че това въобще не съм бил аз, нито навярно Вие, но ако решите, че мястото в момента не Ви е тук, можете да отидете тук:
http://urbanbrymbar.blogspot.com
или някъде другаде, по Ваше предпочитание и умосмотрение!
Но най-добре задайте тази прилика на критика предимно към админите, отколкото към потребителите, защото те са тук "кокошката и яйцето", а ние повече минаваме с "номера на китайката", защото сме повече като численост, а и не се познаваме толкова добре помежду си, колкото те се познават помежду тях си. Разликата помежду админи и потребители е относително неза-творима, но все пак е донякъде остатъчно осезаема, в сравнение с огромната отворена разлика помежду нерегистрираните нови потребители, които са значително по-затворени помежду си, защото въобще не съществуват тук, нито предлагат нещо, което "прилича на критика, но не е". Може би мястото Ви е тъкмо тук, освен, ако това място не е продукт на Вашето "академично" въображение.
Дано тази "бърза редакция" да е последна.