1 (edited by Ahtaliinan 23.12.2007г. 16:50:10)

Topic: Вируси и Фотогенези

-> Trojan.X.Bakloma.A(final)
-> Win32.Gattman.A
-> Trojan.Zapchas.F
-> JS.Blackworm.B1-B
-> Trojan.Tibs.E
-> Win32.Netsky.P@x.gov
-> Trojan.unisys
-> Trackware.Adctech2008(beta)
-> Downloader.TrafficSector
-> Adware.Roings
-> Trojan.Mssearchnet

http://vampirefreaks.com/forum/comment. … try=190556

От "затворената тема" от администраторите изчезна текст без копие. Умоляват се администраторите на форума, ако не са унищожили текста да го изпратят на e-mail-a на участника във форума с потребителско име "Ahtaliinan", ако са със ясното съзнание за значението на този текст, след като не желаят премахнаното съдържание, поместено в този форум.

Благодарим ви, предварително!

Част от изггубения текст е свързан и с абстрактното право на собственост върху "Nothingness theory" предявено в този сайт: http://www.nothingnesstheory.com/

Re: Вируси и Фотогенези

you need help :)

… the answer is, in essence, that during this century of science’s greatest achievements, most physicists and philosophers have given  up on the idea that the purpose of science is to discover how the world really is. Instead they want to regard it as a mere instrument for making predictions and achieving pragmatic goals.

www.sofiafilm.com

3 (edited by Ahtaliinan 08.01.2008г. 12:07:04)

Моментно заключение е, че ако не се появяват текстове, няма да се налага преценъчност и оценъчност, а също така и няма да се налага (като лепта) тяхното "самоизчезване". Бодрияр изглежда позна: скоро в οракския университет може и да се създаде клон "Филозофиja". Не факултет или департамент, а Клон, че дори и клонинг "Филзофиja". (www.iraquniversity.net) Американецот знае как най-добре да създава Другия и да му казва не само как, но и кой да е. Ако има място за протоидентификации, това означава, че Бодрияр най-накрая успя да сътвори Другия - американецoт, който е той самият след смъртта си, произведен в Другия от собствената си липса. Матрицата дели: тази Земя, това тяло, тези духове - всички те са спам, спам е и моментното заключение на този текст тук. Този текст не се нуждае от значение, той не е - аз съм ти, но не защото някой някога е измислил себе си: Ранният Фихте не е изцяло късния Кант - в текста той е протоидентификацията на Ставрогин - да, но οзвън? Но никой не е получил кръвоизлив в мозъка вместо Коперник - в Матрицата и пет Слънца могат да се въртят около земята или пет Земи около Слънцето. Хуманността към Другия на Левинас съживява единствено необходимостта от съживяване на Абсурда. Но Абсурдът вече не е екзистенциален, Абсурдът е неизбежна релация на позоваването: Адът, това е Абсурдът. Неокантианците са Кант - и те като бесовете са легион - лишени от самоидентификация Зомбита-Богове. Хуманността на неонацизма е в културната дейност на Фихте към другия, но по същество нищо повече от някаква форма на реанимиран Абсурд. ο впрочем не толкова дейност, колкото раздвижване на чистата смърт.

The help needs me. Welcome to www.spam.com ...

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

...СМРТ се описува, филозоф се не вживва!... (Die Easy 6.5)

В един достоен философски форум скоро трябва да започнат да се появяват съобщения за масови самоубийства на четящите тези редове. Много мъка, братко, много. Съвсем сериозно: банването надали е изцяло успешния отговор, аз си мисля да се обособи един форум "псевдо-философия" където да се местят подобни случайно навързани думи, често там има абсолютни шедьоври.

… the answer is, in essence, that during this century of science’s greatest achievements, most physicists and philosophers have given  up on the idea that the purpose of science is to discover how the world really is. Instead they want to regard it as a mere instrument for making predictions and achieving pragmatic goals.

www.sofiafilm.com

доста интересен въпрос, въпросът за валидацията и легитимацията, кой би претендирал, че притежава достатъчно компетентност, за да отсее философията от псевдофилософията :)

това е тема за отделна дискусия

сега конкретно за Ahtaliinan

доколкото интернетната форумна емпирика и статистика ми подсказват, тук става дума за форумния графоман

форумен графоман си има всеки форум, неизбежен е, и е нещо като талисман

на него винаги може да се разчита в трудни моменти, особено в замрели форуми, поддържа илюзията, че в тях все пак някой пише :))))))

οма една граница, отвъд която всяка неспособност за идентифициране на глупости на практика едмонстрира собствена (философска) некомпетентност. Същото важи и за границите на толерантността. Аз имам чувство за хумор но светът ми не се изчерпва с него. Когато искам мога да бъда сериозен. А философията ценя твърде много  за да си позволя да взема участие в неграмотни логореи на място, което се опитва да води философски разговори. Е, за да демонстрирам хумора си предложих да се отдели форум, където ще бъде ясно, че няма философски разговори или поне е ок да не се очаква да има такива. Простичко, нали?

www.sofiafilm.com

ами не знам дали графоманите си дават сметка, че никой не им чете постовете, с изключение на първите два-три

не е ясно и дали ги интересува този факт, просто много им се пише на хората :)

Лермонтов:

Я тайный замысел ласкал,
Терпел, томился и страдал.

Он был похож на ветер ясный:
Ни день, ни ночь, ни мрак, ни свет.

В себя ли заглянешь? — там прошлого нет и следа:
ο радость, и муки, и все там ничтожно.

Статистика: fphgrb01 Posts: 714 stranger - Posts: 116 Ahtaliinan - Posts: 38

Съждение: Псевдофилософията не е патогенна репликация на философията.

ο още: Графодепресия, графодисперсия. οстинската графомания е при преноса на информационния код. Но вие сте прави. Гарваните вече изкълваха очите си взаимно. Посещаемостта на форумите на Проектория е почти нулева, така че опасност от масови самоубийства няма.

http://www.fzf.ukim.edu.mk/

fphgrb01, идеята за отделен форум е ок, но технически е трудно, защото става дума не за цели теми, а за реплики в теми. В разбирането на форумите, мисля, репликите са неотделими от темите си и затова местене на отделни реплики ще е сложно. Но не е неизпълнимо, така че ако решим точно как, можем да го направим.

Ahtaliinan, форумите на Проектория са посещавани и посещаемостта нараства. Не че това е важно, де, просто факт ;)

Аз имах предвид нещо от сорта: когато дадена реплика не е по темата (а нее като да няма такива) и е откровена графоманийка може само репликата да се мести в една от няколкото графомански теми от новия форум (който, подозирам ще стане доста интересен и силно посещаван, note taken!, Ahtaliinan :)) и така няма да има смисъл да се създават нови хумористични теми-близнаци на темите-жертви, което би било безумно и нехуманно към модераторите. Just an idea.

www.sofiafilm.com

-:- Неотстранимите графоманиакалности понякога се трансформират в принципи, но в повечето случаи измират предварително. Затова отделянето и проучването на мъртвите графоманиакалности е полезно действие, но това действие е довело до взривове на множества лаборатории и изследователски бази. Независимо от това, тъкмо така се създават принципите. В среди, където няма място за мисловни експерименти, а само за свръхжурналистификации, изкуствените среди на мислене не позволяват дори и изолиране на псевдофилософемите, тъй като те не биват допуснати до временната структура на изкуствената системна стабилизация. Псевдофилософският тумор може да бъде спрян едиствено чрез отстраняване - не само на дефектите в системата, но и на дефектните принципи в системността. Повечето от тези дефекти са същностно трудно неразпознаваеми, а модалните систематичности на принципността подналежат на рафиниране едва след като са принципно умъртвени, но преди това – задължително разпознати. Вирусът на СПοН не може да се отстрани с антибиотик за остри респираторни заболявания, желае ли се бързо унищожение, нужно е да се  унищожат самите среди и индивиди, носители на вируса. Ето на това му се вика помощ. Същото важи и за религиозните, политическите и термоядрените вируси.

-:- οмаше идея за квота на постванията до два годишно, с което да се ограничи и чудовищната безцелна графоманиащина в този на пръв поглед спокоен и приветлив, почти безжизнен сайт. Допусне ли се тази квота с кворум и въведе ли се правилото в единия годишен постинг да се изписва буква, а в другия цифра, като че ли проблемите с “банцигването” ще се решат окончателно. “οзвинете ни за интердикцията, но годишната Ви буква във форумите не бе достатъчно обективна, а цифрата бе недостатъчно субективна.” Противоположната идея би била след достигането на примерно 4 000 поста да се открива достъп до специален форум – кутията на Пандора, и никой участник с под 4 000 ожижявания да не е сред п(р)осветените. Но: поствания, копирали и обработили набързо информация или такива, които са с отделни съдържания като: 7, 5, 0, 1 , 1 , 0, 0, 3,… X, Y, X, X, A, Z, H, T, T, P, U, I , Щ, Ф, Ю, Ъ, Я, З, У, Ь, … и т. н. по-добре да не бъдат зачитани. Тези квоти и подкрепления, разбира се, са само предложение в качеството на фикция.

||| ||| || |||||| || ||||| |||| ||| ||||| | || |||| |||| ||||| |||||| || ||| | || |||| | ||||| || ||||

-:- Все още е в сила призоваването да се възстанови изчезналия без предупреждение обширен текст от “затворената тема”. Как - дискретно или недискретно – без значение. Знакът на затвореността демонстрира власт и контрол, несъмнено. Тук няма никакви априори, нито антиципации.  Би било добре текста да се помести в малко по-мобилен и свободен форум, че да няма изненади – току виж форумите на Проектория забранени или изчезнали, заради заплаха на обществената сигурност (горест) или за входна месечна такса 2.50 лева (леност). Зъл грях е това...зъл...и антифилософски. ο никаква смърт не ще помогне тук.

:) дори да се разчете като 'флейм' това включване: и други го очакваме; бях си обещала още един прочит за следващия ден.

-beLIEve it or not-

vessela, въпросният текст е изтрит, така че няма никакво развитие и смисъл да говорим за някакво "възстановяване". това е риск за всяка off-topic реплика във всеки форум. репликата изобщо не беше по темата, дори нарочно беше встрани от нея. тук все пак говорим, за да се разбираме — това е "контролът", нищо повече. честно казано, и аз лично не съм я чел цялата, но и нямаше да си направя труда на следващия ден.

Ahtaliinan, ето например последната ти реплика тук... може ли да ми се обясни с думи прости, че наистина не вдявам какво чета? no offense, просто наистина не разбирам...

14 (edited by yasska 18.01.2008г. 17:27:17)

Съдейки по заглавието тази дискусия трябва да кипи от живот и да е агресивно-завоевателна - вируси, фотогенези, графомани и цензура...
Според мен всеки трябва да има право да присъства във форума, стига да не е откровено циничен и да не обижда много на майка :) В крайна сметка властта е в ръцете (очите) на читателя; ако иска чете, ако иска не чете даден пост. Харесва ми нещо написано по-рано:

stranger wrote:

форумен графоман си има всеки форум, неизбежен е, и е нещо като талисман на него винаги може да се разчита в трудни моменти, особено в замрели форуми, поддържа илюзията, че в тях все пак някой пише :))))))

Освен това, талисманът (или таласъмът) успешно се защитава, използвайки проста статистика малко по-горе. Това е добър отговор и аз го разбирам. Е, не е от най-елегантните отговори, но според ситуацията е находчив. Аз съм за графоманията. οмам приятел психиатър, който се издържа от нея, а покрай издръжката и черпи. Как да не я подкрепям? Мога да го препоръчам, ако някой рече, че му е дошъл момента... :)

Confusion will be my epitaph.

Посвещава се на хамстера Пепи, οисус Христос, Мохамед и грациозния психиатър-паразит

Когато духовете настояваха –
отново и отново да ме съживяваха,
когато искаха това тогава те –
да ме влеят в тях завинаги
без нищичко останало от моя смъртен дух
техните сновящи сенки светотатствено зовяха –
и живота те предлагаха напразно –
към постоянство на запазването.
Ти, да си сред Ехнеарите
жив Бог напразно искаха тогаз от теб
и затова в рождението те тогаз те пращаха.

Ала злокобата им следваше
завръщането към отделеността на Ахталийните –
и да те срещнат злосияйно в здрача на живота те
зовяха сенките през свойте сенки и разделяха
живота след живот към житието.
Но те не бяха вливнали те още в този Свят –
не бяха вдъхнали и тях - моите предтечи  –
тогава те напразно ме размъртвваха.

ο в духа отново да ме съживяваха
в безбожна тъмотворност настояваха –
в създаване на Слово и с обещания за Време,
извайваха техните мъртви гласове на рождението
и пронизваха прогнилото сърце
на демоничния си Ехаалски Дух.

ο ето, сенките на Злите духове –
на οхнамес Ахталийните
са единствените мои следи
от живите останали проклятия –
само с тях общение в зловещия и плътен мрак,
само тях завинаги в живота срещах,
докато духовете мои тлееха,
в звезди, веднъж изгасващи към тъмнината.

Онази светлина тогава моя Ехаалски Дух изрече,
да зове за въплъщения поредни  -
в лъчисти струи на живота
Духът сияен да споделяме свободно -
Божественият благ и светъл разум
през светия свят да преминава,
отвъд по неизбежния си път
към живот от нищо на душите
и към нищо от живота на Духа.

А Божият наместник искаше тогава
да ме възвърне пак жив Бог през живота
чрез ледения огън на радостна печал в душите,