Topic: При какви условия (основания) потребител на форума получава banned?
Това е въпрос, който ми е повече от интересен. Бих го задала по всякакъв възможен начин, относно всяка тема, за да бъде разбрано желанието ми за отговор.
Ще дам пример с един съседен форум- all.bg
В него пише потребителка с ник - rebeka. Това е същата жена, която тук е писала с ник - stranger (и там известно време е била със същия ник като тук, но после си го смени).
Няма да коментирам интелектуално-психически-поведенческите й прояви, но употребявам примера, за да си изясня въпроса по-горе.
Там си имат раздел "философия", който беше слабо казано "зле". Когато се включих, Бекито "ми се зарадва" и разгласи на всички каква кокошка се е появила(м-да, кофти ми беше, бях "понижена" в ранг, от графоманка в кокошка- мъка, мъка). В същото време демонстрира авторитет, като "стара пушка". Предупредих я и й предложих да се разберем бързо и човешки, но тя не пожела. Започна с обиди, и доста от тях свързани с този форум, между другото, и с хора от тук. Но нейсе. Интересно, че мина известно време, и тя сама си "постели" килимчето за изхода, със запомнящото се участие на Методус-а (там беше "Чезаре", а сега "Луд папагал").
И настана мир и тишина. Да никой почти не пишеше вече във "философия", но пък не бяхме и длъжни да се насилваме да четем безумия.
Обаче тези дни, във "философия" се появи тема "какво ви е мнението за Ребека"- и от там се разбра, че жената не се е отказала от досадната си неизчерпаема "повъ...ня", която натяква. Но в същото време си беше "вик за помощ", защото като попитах, не се ли е разкарала, защото почти я забравих. Ми не, жената се развилняла във "вяра и религия"- ама яко. Този път с обиди към модераторката и искане за оттеглянето на тази модераторка. Еми включих се, ама много възпитано само с две кратички неща...Не очаквах, че оставям такова "впечатление, ефект" в хората, но Бекито този път "гузно се оттегли" от конкретен "сблъсък". Обаче продължи да настоява и да обижда модераторката. И тогава тук идва интересната част:
1. Модераторката я ПРЕДУПРЕДИ публично- три пъти (един,два,три), ако не спре с личните обиди, нападки и демонстриране на отношение ще я банне.
Тя естествено не спря.
2. Ребека беше банна-та за една седмица (един, два,три,четири,пет,шест,седем ДНИ!)
И така. Сега жената ще си почине една седмица и после пак.....
И ми е интересно, тук как стават тези неща?
Мерси предварително, и се извинявам за малко лирическия контекст. :)