frege wrote:f(x,y)=z е пример със стандартна геометрична инерпретация: за всяка точка от двумерната (х,у)-'равнина' се приписва стойност по определен начин 'f' свързвана с нея; f(x,y)=const може да се чете като фиксиране на един избор, всячески независим от избора на (х,у) - небитие на функцията.
Само ще отбележа, че според мен "функционалност", за която пита и иска някакви импликации Knb са далече от функция, която обяснява frege.
Не мисля, че подобно объркване ще има резултат, който да убеди нефеновете на АФ в нейната Стойност (сега пък, след константа...)
Никой не се съмнява в знанията на другите за някакви термини, а в това какво като АФ има критици? Нали е факт, и явно успява и се справя с определени философски предизвикателства, за разлика от процесуалната.
А "фиксирания независим избор" е... метаубедително! На мен ми е интересно тоя тип "поведение на писане" като на партийно събрание.
Има думата frege. Той каза "обратното на функция е константа"; Бурни аплодисменти, след които Лилия загатва някакво несъгласие, но друго си е постулатът по-горе.
Следва думата на yasska. Той казва каквото казва (няма да коментирам конкретното изложение, неподкрепено със собствени аргументи) и отново аплаузите.
Изправя се knb и се осмелява: Да зададе въпроси свързани с нещо, което е характерно за всяка предишна традиция. защо точно АФ е толкова недолюбвана? От неразбиране? ей така да има за какво и на кой да се опонира или просто да се развива една тема във форум.
Няма аплаузи, чудят се хората какво е Аналитична Философия? Ако е омразна като фашизъма и капитализъма, дори не искат да слушат, а ако е нещо, което е интересно младите да се занимават без да занимават зрелите, отрудени и омислени хора във философия.
Функционалният анализ е един интересен израз свързан със симетрията, която в същия смисъл може да се провери за един Функционален континетализъм.
A Jedi shall not know anger nor hatred nor love!