1

Topic: help

Трябва ми тема,за Свободата,Съвест,Достоинсво,Недобронамереност,Уважението,Приятелството,Любовта или Семейството Трябва ми есе по някоя от тези теми!

Re: help

:) Ами явно тая за Съвестта отпада a priori, уважението може би също не е особено подходящо, недобронамереността е деликатна; ако не ти идва отвътре за Любовта, Приятелството или Семейството по-добре да ги пропуснем и тях. οзмежду останалите Достойнство и Свобода първото изглежда академи4но преглътнато затова аз предлагам да се концентрираш върху темата за Свободата. Аз за съжаление нямам такава available но като гледам няма да имаш особено грижи да си я напишеш сам. Успех!

… the answer is, in essence, that during this century of science’s greatest achievements, most physicists and philosophers have given  up on the idea that the purpose of science is to discover how the world really is. Instead they want to regard it as a mere instrument for making predictions and achieving pragmatic goals.

www.sofiafilm.com

οронията има смисъл там, където може да бъде разбрана. На мен лично последното съобщение ми достави голямо удоволствие, следователно иронията има смисъл и като източник на удоволствие :)

Confusion will be my epitaph.

щом е така и аз ще си призная...:)