Васко даде един от аргументите, които на мен (от опит) ми се струват сериозни, именно οнтернет клубовете. В Дубровник и Риека бях принуден да ползвам такива РС-та и не е никак удобно с кирилицата. Когато успявах да преодолея мързела :) отивах в БМВ форума, пишех постинга като ползвах тамошния КРЕДОР и след това го пействах в проектория форума. Хрумна ми, 4е ако не е особено сложно би било доста удобно за всеки юзър, който за момента няма достъп до РС с неговия тип кирилица. Друг аргумент оба4е е, 4е до много от РС-тата, които са в 4ужбина и не са клубни а са академи4ни, юзърите нямат права за да инсталират каквото и да било, вклю4ително кирилизиращи програми или добавяне на Фонетика от самия Уиндоус. Аз имах слу4аи, когато успявах да излъжа местните рестрикции но 4естно казано въобще не ми се занимава с това, още пове4е, 4е всеки следващ път се седи на разли4но РС; горе-долу това са съображенията. Лили, ти как се справяш?
http://kredor.com/?kbbg
… the answer is, in essence, that during this century of science’s greatest achievements, most physicists and philosophers have given up on the idea that the purpose of science is to discover how the world really is. Instead they want to regard it as a mere instrument for making predictions and achieving pragmatic goals.
www.sofiafilm.com