stranger wrote:защо всъщност на отворкото и графоманката не им е достатъчно да си отглеждат децата и да се гордеят с тях, каква страст ги кара да дрискат безсмислици по философските форуми, да учат философите как да филососфстват, докторите как да лекуват пациените си, художниците как да рисуват :))))))))
забележете, драги приятели и сьфорумници ,величието и аксиомата на ДОКАЗАТЕЛСТВОТО,за което Ви говорех по горе:))))))))))на нещо подобно се надявах,но не знаех,че с пьлна сила опитно мишле ще реагира-не знаех даже и че баш странджьлера ще ми свьрши нужната работа-нима не забелязвате бабичката в автобуса или мартин карбовски в злобата и отчаянието на горкото дебело, пренебрегнато, грозно и поругано момиче, дрьзнало да изкаже тези "философски" слова :)))))лелеее, колко сьм добьр-работя и с ДОКАЗАТЕЛСТВА даже :))))току ще се поинтересувах по мои си канали(;)) и разбрах,че стрейнджьра била Хамириканка:)скоро баща ми беше там,имам приятел,който живя 5 гидини..и двамата ми обясниха, колко дебели, грозни и подтиснати са хората там-на 90%ето още едно доказателство за моята теория.за случайния посетител, мей би (евала ,дедо ники за това как ги скастри тия οНГЛοШговорещите,бьлгарски ФοЛОСФο),ше земе да се стори,че язе-от шоплуко говорещио,нещо се стегам,палим и заяждам!!!!нема такова нещо-язе САМО коментирам и защитавам себе си.и защитавам каузата на философската теория за "малкия свят" в който живеем.секо стадо си има мршата и секи безработен мозьк е игрище за девола-как казваше един покоен и може би все още жив бай οван:)не се впрягайте, приятели и сьфорумници-енергийните вампири са навсякьде-ТЕ дебнат и живеят от вашия живот...няма мноо внимание да им обрьщаме и те ще се разкарат незнайно кьде.не знам,коя е графоманката,но сьс сигурност АЗ сьм ОТВОРКОТО-би май гест-(евала,чич Ники,яко си им го каза ;))общото м/у нас е,че си обичаме децата и те са ни всичко, не ГЬЗА Нο и мазните кифли и баници,рано сутрин,кой консумираме-НЕКОЙ ;)или макдоналдс,големио му МАК,де прилича на(по разкази знам) курешка.или хали бибулитата тук/таме по форумите.
в заключение:1.да не се ебават смешници с мен,че още по смешни ще ги направя
и 2.да не се ебават с мен дебели Хамириканки,от(пфууу-бьлгарски произход-негде червен брег)
не,че има против червен бряг-яко е там-имам против Хамериканките от местности като червен бряг ;) :))))))
3.ей на сега-взех,та разбрах,че некой имат и детенца Хамириканчета.язьк за горките изгубени души- знае ли "благодаря"? на български?не знае-горкото!!!от такива майки треба да Гο пазим,наште-БЬЛГАРСКο деца.децата-у Хамерика-майките- у Червен брег,дето им е мястото ;)
пс-па колко стренджьр/ки са ми минали през....стренджьро-шопски...ма тази явно не е претьрпела ПРЕРАБОТКА :)
пс-психопант е пич ;)
кое си требе,оно че буде....