Явно предния ми пост се възприе несериозно и заяждащо, за да се изтрие, ще го напиша супер сериозно по Темата с големи букви- Важно!
Борис, и всички останали, искам да разберете много Цветно нещо!
Да, Луда съм (нямам конкретна диагноза, но повторено ми няколко пъти, няма как да не съглася)!
НО, с моята си "лудост" съм помогнала реално на много хора....... само за тези два дни са примерно три приятелки! Говорим си, разбираме се, весело ни е....
Но има едни други........ луди, които с тяхната си лудост само НАРАНЯВАТ! Не се прави така! Та да видим дали Добрата или Лошата лудост ще победи. Дори да не е тук и сега.... Добрата ще се чувства по-добре, а покрай нея и много други хора!
А "лошата" просто ще си дивее и ще си мисли каква обидна дума да измисли......... еми елементарна е, на добрата не й се разправя с ........ глупости, от които няма полза, за своята Мисия!
Така че...... стигаме до ВАЖНОТО!
Ако някой дойде и ми сподели- чувствам се прекрасно- аз ще се зарадвам и ще искам да ми опише това прекрасно усещане, но в един момент дойде и каже- еме днес не ми е толкова гот, аз ще направя всичко възможно, от οзводите, които съм си извадила предния път да я върна в добрата й кондиция! Не е сложно, просто много малко Внимание е нужно, и ако ти идва от вътре, и просто имаш желание Някой да се почувства добре, вариантите сами изплуват! (както и думите).
οдва момента във Важното с "огрниченията"! Ограничеността е в твоето съзнание, Вие си мислите- досега това и това съм правил, това и това е било неизбежно, друго ненужно, абе имам си гадния опит и повече така няма да правя. Добре. Но има и някой друг до теб примарно, тогава става сложно, как и той/тя да се чувства добре- еми трудно е, да! Опитваш, правиш, но все има някакви неразбирания в превода... Защо? Защото сте различни, мислите различно и няма как да обясниш неезиково защо пъпеша ти е отвратителен на вкус и мирис и Просто не го обичаш!
Затова, реешаваш, че е най-добре, да се опитваш, да даваш (дори без да искаш нищо насреща) за да се получи синхрона...... Правиш го, но все изникват "непредвидени" обстоятелства"! Тогава, ако Тο и само ти в себе си знаеш, убеден си че правиш най-доброто, направил си го, не се е получило ... какво? Няма виновни! Всичко нужно е направено. Тогава тук идва свободата...- чувстваш се добре, ама как така? еми Тο от себе си си дал всичко! Но то не е Р А З БР А Н О! ο? спираш да правиш неща, за хора, които не разбират. Още по-свободен се чувстваш, защото вече не мислиш как да се оправдаваш, а как да посъветваш по подобен начин οван да е спкоен и да не се тормози с тривиалности.
Толкова, ама тлкова, да не кажа Всичко! е вътре в нас за да е пърфект това Важно, че ако някой ми каже- отиди се прегледай да нямаш тумор на мозъка, аз ще се усмихна, ще си спестя 300 кинта за ядреномагнитен резонанс и просто всяка сутрин като се събудя ще си повтарям, че съм Щастлива и всичко ми е ок! След месец все пак ще отида от любопитство, и дори да ми е имало нещо ще ми кажат, - нямаше нужда да си давате парите, всичко ви е наред!
Мерси!
Лека!