...Това беше част от фентъзи, което си четях зад кулисите, докато чаках да ми започне смяната.
Сега трябва да ставам, тъй като има бачкане. Прдстави си че съм лейбър, в чиито задължения влиза поддръжката на Огледалната стая - така: например с работен гащеризон с много джобове, от които стърчат гаечни ключове и окичен с ръчни манивели всякакъв размер. Представяй си как тръгвам бавно, но уверено и делово, с типично за работар отегчено изражение. Отивам пак да правя това, което ми е втръснало.
Да се представя: казвам се мистър Х.
Аз отговарям за ОГЛЕДАЛНАТА СТАЯ в тема: < За нелепата "онтология" на Дявола >.
Заемам това работно място не защото чак толкова се имаме с Дяволчо (въпреки, че в нашия стил на работа сме се опознали, тъй като безогледно го експлоатираме като панаирджийска атракция), а защото шефът на атракциона ми е приятел и точно за тези неща не държи на кой-знае какво качество (това е Далай - той откри темата).
Ако вече си влязла и стоиш в средата на стаята - ти няма как да виждаш какво става зад огледалата. Затова ще ти кажа какво има отзад. Там моя милост ходи с едни ключове и манивели, ловко бърника разни механизми и сръчно извършва множество настройки. Бих добавил, че работата не е от леките, тъй като по време на атракцията обикновено се налага и допълнително, прецизно калибриране с цел постигането на специфични ракурси и за по-добро качество на отраженията.
Ти не бива да се притесняваш, защото желанието, с което влезе в Огледалната стая ще бъде напълно изпълнено:
< предпочитам да не бъда НИКОГА ЗАБЕЛЯЗАНА, отколкото да доказвам, че НИЩО не искам.
Честно казано не разбирам от много неща, но се чувствам по-добре, когато знам, че съм непозната (невидима) и никой не знае за мен. >
...В крайна сметка отраженията, които ще видиш не могат да бъдат видяни от никой, който не е застанал в абсолютно същата гледна точка - твоята.
Enjoy
(Плаща се на изхода, но - не е задължително)
< По-голямата опасност за мнозина от нас не е, че целта е твърде висока и се проваляме,
а че е твърде ниска и я постигаме. >
YouTube: < Pink Floyd Cluster One >