Добре, но на мен не ми е интересно да има "диалектическо напрежение", затова интуитивно използвам логика, идва ми отвътре, какво да направя? пък била и от нулев ред.
"огледален диалектически характер"- това означава ли, ЧЕ в общуването с ник/име, което е Обобщаваш образ на "идеалния" философ, логик, психолог, схоластик.... е нужно през доста плоскости да пречупя впечатленията си, за да мога да получа перфектния Образ в огледалото. Не. Това е невъзможно. Двете Х-та са много сладки, аз много се радвам и на едни К-та, и на едни Ш-та, а Ф-тата колко ги тача, просто напоследък особено и без логика са ми близки и симпатични.
Обяснете ми думата "предразсъдък"?
Може и без логика, но май и Вие самия сте доста объркав с тази логика.(?)
Не съм съгласна, че в армията се научаваш само на подчинение и лицемерие, защото Мъжете това си го могат и без да влизат в армията, Виж, ако беше вярно това, което казвате, жените би трябвало на всяка цена, със закон да влизат за по 5-6 години., докато мъжете през това време попостроят някоя къщичка или напишат някой труд от който да изкарват пари.
Не очаквам от военен да извърши подвиг, а от ВСЕКο МЪЖ! дори и неминал казармата, след като се чувства неспособен (не иска да се учи на лицемерие) да влиза в армията, и затова си взима бележка от чичо доктор, и е щастлив. защо? Ами щото, е някак унизително Мъж да се научи на подчинение....., интересно, а за жената не е. Но всеки си има разбирания, а не, предрасъдъци.
Ето и моето мнение за военните, принципно ги уважавам, но да кажем , че да, има предубеденост, и все пак за мен военен винаги съм го свързвала със стратег и тактик. Това е. Няма да пояснявам, мързи ме нещо да си лафя за военните.
Но има нещо друго от темата, което....... май, май се избягва... а аз май се включих след конкретна Ваша реплика. Помислете си, дали не е нужно да кажете нещо, след което Ви уверявам с жест изтупвайки ръцете си, като от добре свършена работа, няма да Ви притеснявам повече.
Марк Аврелий....... дали е имал нещо общо с военното дело?